Bukan Nakal, Anak Dengan 2 Unyeng-unyeng Punya Kecerdasan Luar Biasa

unyeng – unyeng ataupun yang diucap pusar kepala dimitoskan terdapat kaitannya dengan watak anak. katanya, bila anak mempunyai unyeng – unyeng 2 ataupun lebih dimaksud bagaikan anak yang bandel kala besar nanti.

karna unyeng – unyeng sama sekali tidak terdapat kaitannya dengan watak si anak disebabkan unyeng – unyeng tersebut sudah timbul semenjak lahir.

tetapi walaupun demikian, terdapat dalil menarik dibalik unyeng – unyeng yang sukses dibeberkan oleh periset.

terdapat sebuh riset pada tahun 1972 yang dilansir oleh ranker. com, kalau sebanyak 94 persen balita baru lahir sudah mempunyai pusar rambut.

sampai – sampai tidak terdapat kaitannya dengan watak, terlebih bila mempunyai rambut yang panjang hingga hendak susah buat dikenal.

tetapi terdapat yang berkomentar bahwa unyeng – unyeng itu terdapat kaitannya dengan kepirbadian seorang, bila mempunyai satu unyeng – unyeng hingga dia hendak berkembang jadi individu yang kokoh nantinya.

sebaliknya anak owner unyeng – unyeng 2 diketahui bagaikan anak yang pintar dan juga profesional dalam melaksanakan suatu.

tidak hanya itu, anak yang mempunyai unyeng – unyeng 2 pula dapat memandang permasalahan dari sudut pandang yang berubah. itu maksudnya anak mempunyai kecerdasan diatas rata – rata.

tetapi fakanya di warga kita hingga saat ini ini masih banyak yang mengganggap anak dengan unyeng – unyeng 2 itu hendak jadi anak yang bandel nantinya, sementara itu tidak demikian.

( sumber: humairoh. com )

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*